Make your own free website on Tripod.comWelkom op
de webpagina van ...


C H R I S J E
B R E S S I N C K


Ja waarlijk een levende engel !

HELDERZIEND - MEDIUM
bekend van o.m. de magazines DAG ALLEMAAL & FLAIR
en het VTM-programma "WONDERE WERELD"
en ook omwille van haar ZEVENDE ZINTUIG

Dit is een pagina om een medium voor te stellen die sinds enige tijd succes heeft in Vlaanderen, namelijk Mevr. CHRISJE BRESSINCK Een dame zoals jij en ik, maar eigenlijk ook weer niet. Zij heeft immers een speciale gave die U en ik niet bezitten! De media omschrijft haar niet voor niets als de “Vlaamse Jomanda”. Daar is heus geen overdrijven mee gemoeid. De mensen die het genoegen hebben gehad haar aan het werk te zien op één van de Para Normica-beurzen zijn er zeer over te spreken. Met haar healingen heeft zij reeds menig medemens van zijn lijdensweg verlost.

Het staat hoog in haar vaandel om mensen een betere levenskwaliteit te verschaffen. Een leven met voortdurende pijn, zorgen of allerlei kommer en kwel is immers niet haar beeld van de hemel op aarde. Door een simpele handoplegging of een instraling op een pijnlijke plaats kan men sterk verbeteren of in het beste geval pijnen doen verdwijnen. Artrose, rugklachten, astma, reuma, hoofdpijnen,enz. … zijn een kolfje naar Chris(je) haar hand(en).

Getuigenissen van Chris haar kunde zijn er bij de vleet ! Kijk maar naar de vele dankbrieven en geschenken die zij dagelijks op haar praktijk te Antwerpen in ontvangst mag nemen. Alhoewel zij iedereen op het hart drukt dat haar GAVE een 'Godsgeschenk' is en zij aldus hiervoor geen extra bloemen of geschenken dient te krijgen, kunnen vele mensen het toch niet laten van haar van alles toe te sturen. Immers iemand die na jaren sukkelen eindelijk van zijn pijnen & lijdensweg is verlost kan niet anders dan Chrisje Bressinck hiervoor dankbaar zijn !!! Maar ook voor het "probleem" met de vele geschenken heeft Chrisje -een koosnaampje dat zij trouwens toebedeeld kreeg van een patientje die dank zij haar uit de coma was verlost- een opdracht van haar gidsen mogen ontvangen. Inplaats van alles voor zichzelf te houden schenkt zij regelmatig de overtollige bloemen en pralines aan de ziekenhuizen en de rusthuizen in haar omgeving. Kwestie van ook de eenzamen, de sukkelaars en de minderbedeelden en zij die aan de rand van de maatschappij leven ook af en toe iets te gunnen.

Velen vinden dankzij Chrisje Bressinck de kracht en het vermogen om door te zetten in moeilijke periodes die het leven voor ieder van ons wel eens in petto heeft. Hetgeen haar nog het meeste genoegen doet, is het feit dat de mensen haar verlaten met een glimlach op het gelaat. Samen met de liefde van haar gezin en haar gidsen geeft dit haar de kracht om door te gaan.

Haar leuze liegt er niet om: “NOOIT DE MOED OPGEVEN, IEDERE GEDACHTE BEZIT IMMERS DE KRACHT OM REALITEIT TE WORDEN. SAMEN STAAN WE STERK EN VORMEN WE DIE SCHAKEL DIE ONZE ENERGIEEN TOT EVENWICHT BRENGT EN DIE VOOR EENIEDER VAN ONS EEN RECHTVAARDIGE OPLOSSING AANREIKT UIT DE ASTRALE WERELD!!!”

Zoals reeds vermeld is, kan U haar consulteren op de belangrijkste paranormale beurzen in Vlaanderen. Daarnaast echter kan U op aanvraag steeds een sessie regelen voor groepen of verenigingen. Indien U één van onze beurzen niet kan verwaardigen met uw aanwezigheid, kan U haar steeds bereiken via het volgende nummer : 0478/ 38.11.76"Laat de zon schijnen in ieders hart" is dan ook de toepasselijke lijfspreuk van Chrisje Bressinck !

http://www.wideo.fr/video/93205ddc91fs.htmlU bent reeds bezoeker n° :

free hit counter
hit counter


chrisje@paranormica.bespiritueel